Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on wildlife sanctuaries in Tripura

1. How many Sanctuaries are there in Tripura?
Answer:- 4

 

2. What are the names of sanctuaries in Tripura?
Answer:- Sepahijala, Gomati, Trishna and Rowa

 

3. Which is the largest wild life sanctuary in Tripura?
Answer:- Gomati (389.54 sq km)

 

4. Which is the second largest sanctuary in Tripura?
Answer:- Trishna (194.71 sq km)

 

5. Which is the smallest sanctuary in Tripura?
Answer:- Rowa (0.86 sq km).

 

6. Where do you find Bison in Tripura?
Answer:- Trishna Sanctuary

 

7. What is the rarest wild life found in Tripura?
Answer:- Spectacle Monkey

 

8. Where is the Botanical Garden of Tripura situated?
Answer:- Sepahijala

Check Page Rank