Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on books in Tripura

1. Who wrote the famous book ‘Tripura Rajmala’?
Answer - Puranjan Prasad Chakraborty

 

2. Who write the book ‘Tripura – The Land & Its People’?
Answer - Jagadish Ganchoudhury

 

3. Who wrote the book ‘Tripura: From Monarchy to Democracy’?
Answer - Dr. Jyotish Ch. Datta

 

4. Who wrote the book ‘Progressive Tripura’?
Answer - Apurba Chandra Bhattacharya

 

5. Who wrote the book ‘Insurgent Crossfire’?
Answer - Subir Bhaumik

 

6. Who wrote the book ‘Reflection of Partition in the East’?
Answer - Subir Bhaumik

 

7. To whom Rabindranath Tagore dedicated the book of poems titled ‘Kahini’?
Answer - Radha kishore Manikya

 

8. Who is the writer of Analysis of Rajmala?
Answer - Rev. James Long

Check Page Rank