Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on length of rivers of Tripura

1. What is the length of Gomati river?
Answer:- Approx. 135 km

 

2. What is the length of Manu river?
Answer:- Approx. 167 km

 

3. What is the length of Longai river?
Answer:- Approx. 98 km

 

4. What is the length of Deo river?
Answer:- Approx. 98 km

 

5. What is the length of Dhalai river?
Answer:- Approx. 117 km

 

6. What is the length of Khowai river?
Answer:- Approx. 70 km

 

7. What is the length of Haora river?
Answer:- Approx. 53 km

 

8. What is the length of Muhuri river?
Answer:- Approx. 64 km

Check Page Rank