Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on length and height of hill ranges

1. What is the length of Atharamura range?
Answer:- Approx. 106 km

 

2. What is the height of Betling Sib?
Answer:- Approx. 930 metre

 

3. What is the length of Baramura-Devtamura range?
Answer:- Approx. 47 km

 

4. What is the height of the highest peak of Baramura-Devtamura range?
Answer:- Approx. 269 metre

 

5. What is the height is the highest peak of Sakhan range?
Answer:- Approx. 782 m

 

6. What is the length of the Sakhan range?
Answer:- Approx. 58 km

 

7. What is the height of the highest peak of Atharamura range?
Answer:- Approx. 481 m

 

8. What is the length of Aharamura range?
Answer:- Approx. 106 km

 

9. Which is the highest peak of Jampui range?
Answer: - Betling Sib(930 m)

 

10. What is the length of Jampui range?
Answer:- Approx. 74 km

Check Page Rank