Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on hill ranges of Tripura

1. Which is the longest mountain range of Tripura?
Answer:- Atharamura range

 

2. Which is the highest peak of Tripura?
Answer:- Betling Sib

 

3. Which is the highest peak of Baramura-Devtamura range?
Answer:- Baramura

 

4. Which is the highest peak of Sakhan range?
Answer:- Sakhan

 

5. Name the mountain range of Tripura from where river Deo originated?
Answer:- Jampui Range

 

6. For what Devatamura is well known?
Answer:- Mahisasur Mardini Sculpture

 

7. Which is the highest peak of Atharamura range?
Answer: - Jarimura

 

8. Which is the highest hill range in Tripura bordering Mizoram?
Answer:- Jampui Hill

 

9. Name the hill range situated between Udaipur and Amarpur which means ‘The peak of Gods’?
Answer:- Devtamura

Check Page Rank