Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on Blocks under Districts of Tripura

1. What is the total number of Development Blocks under Dhalai District?
Answer - 8 (Salema, Durga Chawmuhani, Ambassa, Manu, Chawmanu, Dumburnagar, Ganganagar and Raishyabari).

 

2. What is the total number of Development Blocks under Sipahijala District?
Answer - 7 (Bishalgarh, Jampuijala, Melaghar, Kathalia, Boxanagar, Charilam and Mohanbhog).

 

3. What is the total number of Development Blocks under Khowai District?
Answer - 6 (Khowai, Tulashikhar, Padmabil, Teliamura, Kalyanpur and Mungiakami).

 

4. What is the total number of Development Blocks under Gomati District?
Answer - 8 (Matabari, Kakraban, Killa, Amarpur, Ompi, Karbook, Silachari and Tepaniya)

 

5. What is the total number of Development Blocks under Unakoti District?
Answer - 4 (Kumarghat, Pecharthal, Gournagar and Chandipur).

 

6. What is the total number of Development Blocks under North Tripura District?
Answer - 8 (Kadamtala, Yuvarajnagar, Dasda, Jampuihill, Panisagar, Damchara, Kalacharra and Laljuri).

 

7. What is the total number of Development Blocks under South Tripura District?
Answer - 8 (Bagafa, Jolaibari, Hrishyamukh, Rajnagar, Satchand, Rupaichari, Poyangbari and Bharatchandranagar).

 

8. What is the total number of Development Blocks under West Tripura District?
Answer - 9 (Dukli, Mohanpur, Hezamara, Lefunga, Jirania and Mandai, Bamutia, Old agartala and Belbari)

Check Page Rank