Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on Subdivision under District of Tripura

1. What is the total number of Subdivision under Sipahijala District?
Answer - 3 (Bishalgarh, Jampuijala and Sonamura).

 

2. What is the total number of Subdivision under Khowai District?
Answer - 2 (Khowai, Teliamura).

 

3. What is the total number of Subdivision under Gomati District?
Answer - 3 (Udaipur, Amarpur and Karbook)

 

4. What is the total number of Subdivision under Unakoti District?
Answer - 2 (Kumarghat and Kailashahar)

 

5. What is the total number of Subdivision under North Tripura District?
Answer - 3 (Dharmanagar, Kanchanpur and Panisagar).

 

6. What is the total number of Subdivision under South Tripura District?
Answer - 3 (Santirbazar, Belonia and Sabroom).

 

7. What is the total number of Subdivision under West Tripura District?
Answer - 3 (Sadar, Mohanpur and Jirania).

 

8. What is the total number of Subdivision under Dhalai District?
Answer - 4 (Kamalpur, Ambassa, Longtarai Valley and Gandachera)

Check Page Rank