Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on headquarter of Districts in Tripura

1. What is the headquarter of Dhalai District?
Answer - Ambassa

 

2. What is the headquarter of Sipahijala District?
Answer - Bishramganj

 

3. What is the headquarter of Khowai District?
Answer - Khowai

 

4. What is the headquarter of Gomati District?
Answer - Udaipur

 

5. What is the headquarter of Unakoti District?
Answer - Kailashahar.

 

6. What is the headquarter of North Tripura District?
Answer - Dharmanagar

 

7. What is the headquarter of South Tripura District?
Answer - Belonia

 

8. What is the headquarter of West Tripura District?
Answer - Agartala

Check Page Rank