Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on Population of Tripura set 3

1. What is the percentage of Schedule Tribe population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  31.8% of the total population

 

2. What is the total number of ST females per thousand males (According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  983

 

3. What is the total number of Hindu population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  30,63,903

 

4. What is the total number of Muslim population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  3,16,042

 

5. What is the total number of Christians population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  1,59,882

 

6. What is the total number of Buddhists population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  1,25,385

 

7. What is the total number of Sikhs population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  1,070

 

8. What is the total number of Jains population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  860

 

9. What is the total number of Others population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  1,514

 

10. How many recognized scheduled tribe are there in Tripura?
Ans:- 19

 

11. According to population which is the biggest tribe in Tripura?
Ans:- Tripuri

 

12. Which pair of Tribes is having the largest tribal population in Tripura?
Ans:- Tripuri and Reang

Check Page Rank