Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on Population of Tripura set 2

1. What is the male literacy rate of Tripura?
Answer -  91.5%

 

2. What is the female literacy rate of Tripura?
Answer -  82.7%

 

3. What is the total number of Schedule Caste population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  6,54,918

 

4. What is the total number of male Schedule Caste population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  3,34,370

 

5. What is the total number of female Schedule Caste population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  3,20,548

 

6. What is the percentage of Schedule Caste population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  17.8% of the total population

 

7. What is the total number of SC females per thousand males(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  959

 

8. What is the total number of Schedule Tribe population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  11,66,813

 

9. What is the total number of male Schedule Tribe population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  5,88,327

 

10. What is the total number of female Schedule Tribe population(According to 2011 Census) in Tripura?
Answer -  5,78,486

Check Page Rank