Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-answer on Population of Tripura set 1

1.  What is the total population of Tripura according to 2011 census?
Answer -  36,73,917

 

2.  What is the total urban population in Tripura according to 2011 census?
Answer -  9,61,453

 

3.  What is the total rural population in Tripura according to 2011 census?
Answer -  27,12,464

 

4. What is the male population of Tripura according to 2011 census?
Answer -  18,74,376

 

5. What is the female population of Tripura according to 2011 census?
Answer -  17,99,541

 

6. What is the total population of children(0-6 years) of Tripura according to 2011 census?
Answer -  4,58,014

 

7. What is the sex ration of Tripura according to 2011 census?
Answer -  960 females per 1000 males

 

8. What is the population density of Tripura according to 2011 census?
Answer -  350/sq. Km

 

9. What is the decadal growth or population growth of Tripura according to 2011 census?
Answer -  14.75%

 

10. What is the overall literacy rate of Tripura
Answer -  87.2%

Check Page Rank