Books for Bank PO exam

Wiley's State Bank of India Probationary Officer (SBI PO) Exam Goalpost Big Book: Mains, Phase-II

Bank Probationary Officers / Management Trainees Common Written Exam

IBPS Bank PO Probationary Officers and Management Trainees Exam Book

Reserve Bank of India Grade 'B' Officers Phase - 1 Exam 2016

Books for UGC NET exam

CBSE UGC NET/SET/JRF - Paper 1: Teaching and Research Aptitude

Trueman's UGC NET/SLET General Paper I

Books to improve Reasoning

A Modern Approach to Verbal & Non-Verbal Reasoning

A Modern Approach to Logical Reasoning

Question-anwser on geography of Tripura set 1

1. What is the total area of Tripura?
Answer - About 10,491.69 sq. Km

 

2. What is the altitude of Agartala?
Answer - About 12.80 metre

 

3. What is the extreme length of Tripura?
Answer - About 183.5 km

 

4. What is the extreme width of Tripura?
Answer - About 112.7 km

 

5. What is the length of border of Tripura with Bangladesh?
Answer - About 856 km

 

6. What is the length of border of Tripura with Mizoram?
Answer - About 109 km

 

7. What is the length of border of Tripura with Assam?
Answer - About 53 km

 

8. What is the normal annual rainfall of Tripura?
Answer - About 224.18 cm

 

9. What is the average annual rainfall of Tripura?
Answer - About 187.01 cm

 

10. What is the highest annual rainfall of Tripura?
Answer - About 235.22 cm

 

11. What is the lowest annual rainfall of Tripura?
Answer - About 151.89 cm

 

12. Where does the highest annual rainfall recorded in Tripura?
Answer - Kanchanpur

 

13. Where does the lowest annual rainfall recorded in Tripura?
Answer - Gandacherra

Check Page Rank